torsdag 26 mars 2009

IKEA

Det är så mysigt att stosa runt på IKEA, bara om man har tid.
Jag och min svärmor åkte till IKEA runt sju och dom stänger åtta. Det blev ganska stressigt med att springa igenom alla avdelningar och samtidigt kolla på allt, man stannade till varje gång man såg något man ville ha plockade på sig priser och gick vidare.
Dom ropade ut i högtalarna att det nu var en kvart kvar tills dom stängde och att dom ville att samtliga skulle börja tänka på att röra sig mot en kassa.
Det blev mer och mer rörigt för jag och svärmor åkte dit för att köpa billiga utomhusmöbler och två ramar till tavlor. Men vi hade inte hunnit att plocka åt oss det, det blev till att småspringa lite nu.
Det 10min kvar till stägning och vi hade just hunnit roffa åt oss utemöblerna men inga ramar när vi kom fram till kassan.
Killens mamma började småskratta lite och suckade
-Ååh NEEJ .. Hanna vi har gjort ett misstag kolla framför oss ...
Där stod det en kvinna och det värkade som om hon skulle öppna en lite mindre resturang. Hon hade 20 paket med vinglas, miljoner vita servetter och handdukar ( i våra ögon ) massa tallrikar och massa bestick som skulle upp på bandet. Klockan var över åtta och vi kände att det började bli jobbigt att stå och vänta. Men men det gick ganska fort och när vi äntligen gick ut ifrån IKEA skrattade vi så att tårarna rann.. Vi skulle ju bara köpa utomhusmöbler och det skulle gå fort. Men så var det med den saken ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar